Welkom op de website, www.denieuwekuil.nl!

Op deze website vindt u onder andere het cursusprogramma voor het seizoen 2017-2018.

 

De traditionele jaarlijkse Kuilart - tentoonstelling wordt dit jaar gehouden op vrijdag 23 juni (19.00 uur tot 22.00 uur) en op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017 (beide dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur).

 

Bij deze Kuilart - tentoonstelling krijgt u inzicht in de creativiteit van de cursisten, het enthousiasme en het plezier dat de deelnemers bij het vervaardigen van de werkstukken beleven.

 

U kunt ervaren dat ons docentenkorps, door hun ongedwongen vakkundige aanpak en begeleiding, de cursisten tot veelal fraaie resultaten weten te brengen. Tijdens de tentoonstelling wordt u in de gelegenheid gesteld, om u, aan de inschrijf/informatietafel, in te schrijven voor de nieuwe cursussen.

 

Buiten de tentoonstellingsperiode kunt u zich, voor deelname aan een cursus, bij de betreffende docent aanmelden.

 

Kunstroute Uitgeest 2017

Ook in 2017 organiseert stichting de Nieuwe Kuil de Kunstroute van Uitgeest.

De Kuilart - tentoonstelling van de stichting maakt eveneens deel uit van deze Kunstroute. Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni 2017 bent u, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, van harte welkom bij de 12 expositielocaties die in de route zijn opgenomen. De route herbergt vele schitterende kunstwerken die u kunt bezichtigen en eventueel kopen.

 

Vooraf zullen, vanaf begin juni, de gratis folders in het gemeentehuis, Bibliotheek, in groepspraktijken en in enkele winkelpanden in het centrum van het dorp beschikbaar worden gesteld. Op zaterdag en zondag zullen de folders tevens bij de exposanten verkrijgbaar zijn.

 

Wij hopen u met het cursusprogramma op het gebied van creativiteit, kunst en cultuur, als ook op het gebied van bewegingslessen, een voldoende breed assortiment aan cursussen aan te bieden. Hiermee kunt u op een prettige wijze een deel van uw vrije tijd tijdens de komende herfst -, winter - en voorjaarsmaanden doorbrengen.

 

U bent van harte welkom !

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player