Cursus informatie

De traditionele jaarlijkse Kuilart – tentoonstelling wordt dit jaar gehouden op vrijdag 21 juni (19.00 uur tot 22.00 uur) en op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 (beide dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur). Bij deze Kuilart - tentoonstelling krijgt u inzicht in de creativiteit van de cursisten, het enthousiasme en het plezier dat de deelnemers bij het vervaardigen van de werkstukken beleven.

U kunt ervaren dat ons docentenkorps, door hun ongedwongen vakkundige aanpak en begeleiding, de cursisten tot veelal fraaie resultaten weten te brengen. Tijdens de tentoonstelling wordt u in de gelegenheid gesteld, om u, aan de inschrijf/informatietafel, in te schrijven voor de nieuwe cursussen. Buiten de tentoonstellingsperiode kunt u zich, voor deelname aan een cursus, bij de betreffende docent aanmelden.

Kunstroute 2019

Kunstroute Uitgeest 2019 Ook in 2019 organiseert stichting de Nieuwe Kuil de Kunstroute van Uitgeest. De Kuilart - tentoonstelling van de stichting maakt eveneens deel uit van deze Kunstroute.

Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2019 bent u, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, van harte welkom bij de 13 expositielocaties die in de route zijn opgenomen. De route herbergt vele schitterende kunstwerken die u kunt bezichtigen en eventueel kopen.

Bewegingslessen

Bekijk hier het aanbod van de verschillende bewegingslessen. Van Yoga tot Qigong Chinese Bewegingsleer.

Teken- en schildercursussen

Bekijk hier ons aanbod teken en schilderlessen. Van beginner tot gevorderd kunstenaar, van aquarel tot bic-pen tekenen.

Creativiteit

Bekijk hier ons aanbod in creative lessen. Maak zelf Linosnedes of volg creatieve lessen.